04.03.2024

In Hysteria

august 9, 2012 av  
Kategorisert under Meninger

Det er med visse motforestillinger at jeg omtaler en nyhetssak i mediene. Ettersom jeg har tenkt å kutte ned på dette. Men natt til søndag 5. august forandret bildet seg noe. En spesiell forsvinningssak i nærområdet gjør at mediene og halve Norge nærmest koker om dagen.

Forsvinningen av 16 år gamle Sigrid har nesten blitt like omtalt som Therese saken i 1988.

Desverre har en dypt tragisk sak bli til en massepsykose og et massehysterie. Jeg grunner hvorfor i et lydklipp som finnes her og grunnen er denne artikkelen som forteller alt om hvorfor Politiet umiddelbart bør avvikle den frivillige ettersøkningen og anse dette som en kriminalsak.

Publisert  09.08.2012, 16:45
Oppdatert 09.08.2012, 17:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.