01.11.2020

Studiepause

januar 2, 2013 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Nytt år, nye muligheter og helt blanke ark. Det har vært stille her lenge nå. Nettsidene har nå ikke avgått med døden og undertegnede er fortsatt blant dere i levende live. Derimot har det vært en studiepause med mye lesing og læring.

Iblant kommer det tider der man må prioritere andre ting og slik har det vært nå.

Veien fremover

Vi er i Januar 2013 nå. Det er i skrivende stund mildt og fyrverkeriet har såvidt lagt seg. Kruttrøyken er borte, man kan lese i media om de vanlige skadene etter nyttårsmoroa. Det blir også fremover mye tid til lesing, men kommer ihvertfall frem til påske (pascha på russisk) til å skrive endel ukentlig, som før og ser frem til det. Uten å utbrodere for mye om teologi og slikt, så er studiene viktige for meg og har vært førsteprioritet frem til nå.

Frem til sommeren i første omgang så blir det fortsatt slik, men det er litt lettere på veien fremover å finne tid og har mer inspirasjon også. Jeg håper du/dere som har tittet innom har hatt og har det fint. Vel overstått Jul og Godt Nytt år til dere alle.

Hva nå?

Jeg har mye på hjertet og skal dele det med dere i ord, bilde og film fremover. Publiseringsdagene blir som før. Utseendet og innholdet er som før, med noen oppdateringer. Gleder meg til å kunne dele helt ferske ting med dere. Kan ellers nevne kjapt at det blir å dukke opp noen nye småting dere ikke har sett før også.
Hold dog ikke pusten, men bruk heller F5 knappen regelmessig.

Frem til da, så kos dere masse og titt innom regelmessig. Tommy er tilbake, med hele sitt og alt som det medfører. Skremmende ikke sant? Ja gjett om! Kakemonstre er slettes ingen spøk.

Publisert  02.01.2013, 21:00
Oppdatert 12.01.2013, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.