26.01.2022

Grigoriy

januar 24, 2014 av  
Kategorisert under Fotografi

Hva er dette for noe? Et kamera. Men hvorfor navnet? Mot, tro og vilje. Ikke bare tre ting som er viktige for meg, men også for en fotograf. Amatørene som hobbyfotografene og proffene elsker det. Mitt nye kamera og følgesvenn.

I takt med tiden så er dette mitt fjerde speilreflekskamera.

Et solid byggverk

Helt siden høsten 2007 og den første fototuren sammen med VampBea så ble fotointerssen vekket til live igjen. Året senere skaffet jeg meg mitt første digitale speilreflekskamera, et Canon EOS 1000D. Så ble det Canon EOS 30D og deretter Canon EOS 40D som plutselig ble 45D og 45DII. Hva nå? Maria er ikke lenger hovedkameraet, men blir et back-up kamera etter en tids «ferie».

Det er kjapt og trygt (men ikke billig, beklager Kiwi). Det er værtett og et klassekamera. Når proffer såvel som glade amatører elsker det, ja da forteller det litt om Canon og kvaliteten på deres gode kameraer. De virkelig gode kameraene.

K for kvalitet

Det gir meg kvalitet, dybde og grunnlaget for å kunne ta gode bilder også i fremtiden. Et så nytt kamera at det kan luktes. I alt mitt syvende kamera (mitt fjerde speilreflekskamera av den digitale generasjonen).Vaktskiftet er her, en ny generasjon kommer og tar over arven. Det krever selvsagt sitt. På gode dolmiodager, i sol, regn og på plussdageer. Så langt lukker, innmat, remmer og alt annet holder stand.

Jeg gleder meg til å utvikle fotointeressen, fordype meg, lære mer, gjennomføre prosjekter og det med et helt rent, nytt og semi-proft kamera. Veien fremover er det jeg som setter. Som amerikanerne sier: La oss sette igang, la spillet begynne. Det vil si: la bildene tas og gleden spre seg.

HjemFoto

Kommentarfeltet er lukket.