05.12.2020

Kræsj, bom, brak og hurra

april 28, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Tar du V (fra 1980 tallet) og blander dette med The Day Earth Stood Still, Independence Day og den klassiske god mot ond klisjèen. Vel, da har du oppskriften til Battleship anno 2012. Hva kunne dette bli?

Mot det høyeste

april 26, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Midt mellom blokkene på Enerhaugen (midt mellom Tøyen og Grønland) så finnes det en meget spesiell kirke. St Hallvard heter den og er like merkelig innenfor som utenfor. Så tenkte å dele et lite bilde fra utsiden med dere.

Enkelt og samtidig komplisert

april 25, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Vi mennesker er så enkle, men samtidig så kompliserte. Akkurat som med livet i sin helhet. Man tenker for mye, gjør ting vanskeligere enn nødvendig og skaper ting som ikke trenger å være. Men hvorfor?

Profilering

april 25, 2012 av  
Kategorisert under Status

Hva slags profil har egentlig nettsidene og hva kan du forvente deg av Tommy`s Tanker. Mange har en oppfatning av ting og derfor kan det være litt lurt med en litt oppklaring. Da unngår man misforståelser.

Timelapse og litt teknosvikt

april 24, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi, Personlig

Har snakket litt om dette med timelapse en stund nå. Igår tok jeg steget ut og testet dette ut. Stativ ble rigget opp, fjernkontroll ble testet og etter 200+ bilder hadde man med hjelp fått satt sammen sin første snutt. Dog ikke uten dramatikk.

Ukens bilde – Uke 17-2012

april 23, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Katter er bare noen aldeles herlige og kosete skapninger. Noen av dem har en særegen personlighet. Ukens bilde er med en som elsker snor, ikke sier nei takk til litt kos med katten Madonna, som mjæffer og er propell. Pusurpus ja.

Skyways-11-2012

april 21, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Er skyene et flott kunstverk? Javisst, de ulike skyformasjonene kan nok ansees som det fra tid til annen. Men det er nok en subjektiv sak og ihvertfall en smakssak. Må legge til at jeg har litt «restvare til overs» Derfor ble ikke forrige posting den siste fra gammel tid allikevel.

Neste side »