04.12.2020

Linje 1 – Faktaark

september 15, 2012 av  
Kategorisert under Metro

Linje 1 er den eldste linjen på T-banenettet i Oslo. Allerede så tidlig som i 1898 var den satt i drift som forstadsbane i Oslo vest. Nordens første i sitt slag. I nyere tid ble denne gjort om til T-bane slik at øst og vest kunne ha felles drift.

Med tro så ble det slik

september 13, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

For en ferd dette var. En eventyrlig ferd. I 1947 ble en krigstrett verden vitne til at eventyreren Thor Heyerdahl fikk til det ingen trodde var mulig. Med en viljestyrke av stål og evne til å dra andre med seg så motbeviste han all tvil og skepsis.

Ukens bilde – Uke 37-2012

september 11, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Pip pip igjen. For andre uke på rad. Makan altså. Men jeg synes Herr og fru Duesen trengte å få en hyllest, der de sitter og får massasje. Heldige disse fjærkreene som tåler strøm. Duer i støtet. Ja, det får en si. Ukens bilde er altså av det dyriske slaget.

Bok 11-07-09-2012

september 9, 2012 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Tid er noe jeg aldri kommer til å bli ferdiggrublet på. Små webjusteringer, strømtyver, norsk film, gamledager, studier og trygge arenaer. Men langt bedre enn den utvannede kaffen man drakk på Radisson Plaza.

Ukens bilde – Uke 36-2012

september 4, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

«Døh atte halla..harru en blings eller kula? (Red anmerk: hvordan våger du?! Frekke måke)». Måkene vil ha mat. Det vil de nok alltid. Med nettopp brød og håp om noen gode motiver ble turen tatt til Tjuvholmen. Ukens bilde taler vel for seg selv eller hva?

Runddans

september 4, 2012 av  
Kategorisert under Dikt

Livet er hva man gjør det til, heter det seg. Ofte gjør en enkle ting komplisert og omvendt. Det vakre endrer seg ikke eller krever masse komplikasjoner. Det bare èr og blir om mulig endre vakrere.

Fortid

september 3, 2012 av  
Kategorisert under Kultur, Personlig

Hva er det vi alle har? Har hatt og alltid vil komme til å ha? Jo, en fortid. Tenkte jeg skulle dele noen små tanker med dere rundt dette. Ikke alltid man tenker over nettopp dette, men det er faktisk verd en tanke eller to.

Neste side »