02.02.2023

Personlige fakta

oktober 27, 2007 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Så du har fått med deg hvem jeg er? Så fint. Hyggelig. Ikke trykket her? Med andre ord så vil du vite enda mer og går «kjøkkenveien». Makan. Kanskje et kompliment tross alt. OK, heng med.  Kanskje du til og med lærer noe.

Meget uformelt. Men ta dette for hva det èr.

Han er som han èr: Ja, Tommy er litt sær. Han liker forandringer likegodt som Ludvig i Flåklypa Grand Prix. På nivå med Sheldon Cooper? Vel, nei. Han er i en liga for seg selv.

Interesser er viktig å ha: Tommy er en nerd. Men han er en aktiv nerd. Gamp på Actic eller sist sett løpende etter T-banen med kamera og helt vill i blikket. Det begynte med Märklin og med årene har «guttesyndromet» bare blitt verre. Kameraet eller alltid med på slep. Snart også videokameraet. Sykkelen er heller ikke langt unna.

Å skrive er også moro. Planer er under oppseiling. Man må bare være gretten nok. Det er jo akkurat da at tastaturet gløder. Hvem vet, kanskje man kan underholde massene der ute en dag?

Grublet mye før, gir lagnt mer blaffen nå. Vet hvor dårlig dette høres ut. Men dette er fakta. Personlig fakta. Nike sitt slagord: Just Do It, passer ikke på alt. Men for mye. Uten tvil. Når tvil og vonde tanker kommer snikende, er det best å finne frem chotkien.

Hobbyer går også under interesse og livsstil. En liten oversikt er tilgjengelig. Ikke alltid nødvendig å repetere ting. Da går du lei og jeg. Loose-loose situasjon.

Målsetninger: 2015 er inne i siste del. Da venter 2016 på sin tur. Og det er: å lære seg å ta bedre bilder/film, lære om film/regi, bli et bedre menneske og ta 70 kilo i benkepress.

Sovehjerte: Ja, det har jeg. Noe så til de grader også. Når man først klarer å «skru av» og gi fullstendig blaffen. Da kan man sove lenge.

Drømmen: er å oppleve og klare å ta bilde av Nordlys. Såvel som å filme knivskarpe filmklipp som man selv redigerer og publiserer på sine respektive kanaler.

Tilslutt noe andre fakta:

Pest eller kolera? Kjøleskapet streiker, ovnen er ødelagt og blåbærlyngen tom!
Cola eller Pepsi? Cola.
Sist sette film: Ghost Rider.
Siste TV-Serie: The Arrow – Sesong 2 (ikke ferdig).
Favorittfilm: Battleship.
Skostørrelse: 43.
Mobil: Nokia Lumia 930.
Beste kake? Verdens beste.
Lattermedisin: The Big Bang Theory.
Nedtur? Når man er tom for Pretzels og Cola.
Er vesten best? Byzantium vil alltid være en ener.

Hva mer?

Musikk er balsam for sjelen. Setter høyre fot foran venstre. Vet forskjellen på sannhet og løgn.
Sann kjærlighet er den største av alt.

Og sist men ikke minst: ethvert barn trenger en mamma og pappa. Ikke bare for å bli til, men som gode rollemodeller gjennom et helt liv.

HjemOm meg

Kommentarfeltet er lukket.