02.02.2023

Ukens godbit – Uke 42-2010

oktober 23, 2010 av  
Kategorisert under Kultur

Det er nå ikke bare Hanne Nebintu Herland som klarer å skape mediestorm når hun uttaler seg. Denne gangen skal man ta for seg en annen personlighet som fint klarer det samme. SV`s Inga Marte Thorkildsen kan kun å bli lagt merke til.

Ukens godbit kommer med noen tanker rundt dette.

Litt om ukens godbit:

Hvem: Inga Marte Thorkildsen
Hva: Kontroverser
Hvor: Norge
Når: 23.10.2010
Emne: Skattelister og abort-sak
Link: Knuser rike menn
Kilde: Dagbladet
Nettside: Dagbladet

Inga Marte Thorkildsen mens hun ventet barn. Foto: Thomas Rasmus Skaug.

Og her er godbiten selv. Ta en titt.

Begrunnelse: Hun liker ikke skipsredere som flagger ut og lar det skinne klart igjennom. KrF beskylder hun for hykleri og heller ikke menn med god inntekt slipper unna. SVs finanspolitiske kvinne ble nylig mamma og har på godt som vondt vært i mediene det siste året. Kverrulant og bråkemåker eller sosialist litt rødere enn andre? Det kommer vel an på øynene som ser.

Som med Nebintu Herland kan det vel hende at hun er en viktig stemme i det offentlige rom. At man stiller seg spørsmål om metodene som brukes, er en annen side av saken. Mer om politikeren finnes her eller på hennes egne nettsider. God fornøyelse.

Publisert  23.10.2010,  15:00
Oppdatert  23.10.2010, 15:41

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.