08.03.2021

Solnedgang og stemninger

februar 17, 2011 av  
Kategorisert under Fotografi

Ordet stemning eller stemninger har jo blitt en liten gjennomgangsgreie her på nettsidene mine. Hva kan jeg si annet enn at lys, solen og da særlig soloppgang eller solnedgang fascinerer meg veldig.

Igjen har man vært med i en fotokonkurranse hos VampBea og denne gangen er temaet solnedgang.

Mye fint. Javisst, det finnes mye mange flotte bilder av solnedganger (som med soloppganger) og noen av dem kan dere se på her. Har selv med et lite bidrag som ble tatt sommeren 2008 og som er blant mine aller første bilder. Dette finnes i en egen artikkel og er også presentert som bidrag nummer fem i konkurransen. Blant 16 bilder.

Det er moro å kunne bidra, selvom jeg ikke har tatt så altfor mange bilder innenfor denne kategorien ennå. Det kommer flere nå til våren og sommeren. Har nemlig savnet å ta den type bilder lenge nå. Hva synes du om bildet mitt? Falt det i smak?

Isåfall, gå inn på denne linken og stem på mitt bilde, som altså er nummer. Det er mulig å stemme på to bilder. Man kan gi enten 10 eller fem poeng. Alle bidrag er selvsagt kjærkomne og det hadde vært så gøy å kunne gitt de andre litt konkurranse. Men husk at dette bare er moro, OK? En fin måte å kunne vise frem sine bilder på og samtidig få inspirasjon til fremtidige bilder.

Jepp, meg i full utfoldelse med mitt gamle Canon EOS 1000D kamera. Foto: VampBea.

Har tidligere tatt et annet type stemningsbilde som finnes her og fulgt det opp. Uansett, så vil jeg si takk for at du tok deg tiden til å lese dette og aller som titter innom eller havner her ved en tilfeldighet en riktig så god torsdag.

Publisert  17.02.2010, 17:00
Oppdatert 17.02.2010, 21:50

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.