29.11.2021

Hurtigruta vs Tour De France

juli 6, 2011 av  
Kategorisert under Meninger, Personlig

Morten Pedersen i Dagbladet spør om ikke Johan Kaggestad har lært noe av Hurtigruta. Hva med oss andre? Har vi lært noe? Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, men kan godt si hva jeg har lært. Og ikke minst hva jeg mener om saken.

Heng med og les selv.

Overdose og ikke overdose. Når sant skal sies så tar Morten P helt feil. Hurtigruta var ikke overdose, det var hysteri. NÅ-TV kalte og kaller man dette fenomenet. Husk på et par ting og de er vesentlige. Hurtigruta ble sendt 24-7 på NRK 2, Tour De France sendes et par timer daglig over tre uker. Begge deler er opplevelser på ulike måter, men det er hvordan man fronter dette.

Heldigvis og ja, jeg mener heldigvis så får ikke Tour De France 2011 like mye mediedekning som det denne båtturen fikk. Det blir ikke god journalistikk i lengden, men derimot et hysteri og opphyping. Noe media idag er blitt for flinke til.

Videre brukes det mot TV2 og Tour De France at det blir for mye prat, fakta og informasjonsflyt. Nå skal det sies at jeg så noen minutter på Hurtigruta og der var det også prat om andre ting. Media skrev om også alt mulig knyttet til båtturen. Sport er moro og båttur er fint. Men alt med måtehold. Jeg gleder meg virkelig over Thor Hushovd nå og over vår flotte natur i et fint land.

Det fungerer ikke å sette det ene opp mot det andre her. For det blir bare helt feil og er ikke sammenlignbart heller. Begge deler hadde vært moro å oppleve. Men på hver sin måte. For begge deler 24-7 over en kortere eller lengre periode ville blitt for mye uansett.

Publisert  06.07.2011, 15:00
Oppdatert 06.07.2011, 19:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.