24.10.2020

Min nye Canon

juli 28, 2011 av  
Kategorisert under Fotografi

Lenge har jeg snakket om det. Frem og tilbake. Igår var omsider dagen kommet. Dagen da jeg gikk opp et hakk. Fra Canon EOS 30D til Canon EOS 45D. Det er en del forskjeller og de skal jeg komme litt tilbake til i denne artikkelen.

En slutt og en begynnelse.

Mer kvalitet

Hva er så den største forskjellen på Canon EOS 30D og Canon EOS 45D? Det er ikke megapikslene eller størrelsen på displayet, men at kameraet er raskere, er langt mer værtett, flere autofokuspunkter og i det hele tatt mer avansert. Sant og si så er del veldig rart å ha dette kameraet. Tidligere har det vært VampBea sitt og jeg identifiserer nærmest hun med dette kameraet.

Men ting er skjedd siden sist jeg skrev om kamera. Innmaten og derav mye av historikken er byttet helt ut og alt utenom skallet-kroppen i kameraet er nytt. Ny sjel, ny giv og nye muligheter. Gleder meg veldig til å bli kjent med dette kameraet og min tid med Jupitèr ga meg smaken på semi-proffe kameraer.

Canon40D

I arv

Det blir ikke feil å si at kameraet nå går i arv, på et vis. Vitsen jeg dro for 2 1/2 år siden ble troll i ord. Tenk at det er alderen på kameraet også. På et vis. På et annet vis ikke. Kan også fortelle at jeg fikk med på kjøpet to batterier, batterigrep og noe annet småstæsj som jeg kommer tilbake til senere. Har oppdatert fotoriggen litt og mer kommer senere denne uken. Blant annet med bio for Maria som mitt nye kamera er døpt.

Et heftig minnekort som gjør at jeg kan ta 6000 bilder er også på plass og kan fortelle at splitter nye bilder kommer senere denne uken. Det blir også mer dyreliv og T-banebilder om kort tid. Kan også fortelle at min fotolærer, gode venn og mentor, VampBea har kjøpt seg nytt kamera.

Kommentar: Hun skriver nok mer om det selv snart på sin blogg. Hva jeg kan si og vil si? Hurra! Nå ser jeg frem til en høst med godt vær og masse foto. Som selvfølgelig deles her, med dere.

Publisert  28.07.2011, 00:30
Oppdatert 22.01.2014, 00:55

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.