02.02.2023

Bok 21-04-08-2011

august 18, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Kompisklubb, Elektrobutikker uten sjel, pizza, foto, sosiale greier, Tjuvholmen og geniale apestreker. Et par kommentarer om mobbing, blodig busskamp og truende oppførsel har jeg også valgt å ta med. Fra A til omtrent igjen.

Lykketallet kan være 21. Kan altså. Men må ikke.

Det er ikke så ofte jeg kjøper film i disse dager, men iblant slår man til allikevel. En av favorittfilmene mine, «Den siste Mohikaner» fant jeg nærmest til gi-bort pris igår på Platekompaniet. Valget var enkelt og ser frem til et gjensyn med en gammel venn for å si det slik. Kompis er man også blitt gitt. Hva det er? Les mer her. Fin oppladning til teknologiløftet som venter i nær fremtid også.

Rise of the Planet of the Apes så jeg på kino igår og filmanmeldelse foreligger nå. Forventningene mine på forhånd var heller moderate, men dette var slettes ikke verst. Blir nok å se den igjen på Blu-Ray når den tid kommer. Noen filmer kan en se en gang, to ganger eller mange ganger.

Hva sa du? «Nei, batterier selger vi ikke». Mitt spørsmål er da hvorfor Lefdal eller Expert driver butikk i det hele tatt og i tillegg kaller seg for ledende på sitt område. Det er ikke særlig seriøst og inntrykket man sitter igjen med, er at disse kjedene satser på visse ting og gir blanke blaffen i resten. Spørs vel om ikke disse kjedene trenger konkurranse utenfra.

Foto ja, noen timer idag er blitt tilbragt på Tjuvholmen sammen med en god venn, kamera, brød til måkene og masse action. For ja, fuglene elsker brød og da går det unna så fjærne fyker og vannspruten sto til værs. Kommer vel et bilde eller fem snart nok også.

En fin dag med sosialt samvær, overnevnte fotografering og litt trasking i byen ble avsluttet med pizza på Peppes. Mett og svært fornøyd er man nå. Mens man klør seg i hodet over folk som kommer med grove trusler i ren Utøya-stil eller bussjåfører som slåss så blodet spruter. Hva i alle dager er det som skjer med folk i 2011?

Tilslutt har jeg lyst å si at noen må lære seg definisjonen på mobbing av andre mennesker er. Mobbing og ytringsfrihet har ikke noe til felles. Det ser noen bloggere og debattanter ut til å ikke forstå (eller ville forstå). Blogg.no bør være de første som setter ned foten og sier at nok er nok.

Skrevet for Torsdag 18. august 2011.

Publisert  18.08.2011, 22:00
Oppdatert 18.08.2011, 23:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.