28.11.2020

Bok 25-04-09-2011

september 8, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Workshop, fotogleder, katter, lommetyveri, Canal+ og noen tanker om TV3. Fulle elger,
varm skolemat og valgsituasjoner. Joda, det er duket for ukens andre «bokutgivelse». Hurra, ta bølgen sammen med meg og la dere rive fullstendig med.

1/4 dels på vei mot 100. Ikke verst.

Alt som trengs er et lite øyeblikk og man kan være innhold i en sekk fattigere. Kan. For denne gangen hadde jeg flaks. På vei hjem etter en koselig dag hos en god venn, er jeg uoppmerksom et lite øyeblikk på T-banen og idet man skal til å gå av, så skjer det. En hyggelig kar gjør meg oppmerksom på at sekken min er åpen. Stikk av frykt og en ekkel følelse brer seg lynraskt i meg.

Men til min store lettelse var innholdet i sekken intakt og jeg er en lærepenge rikere. Vanligvis er jeg veldig forsiktig av meg og venner kaller meg nærmest litt manisk på det med å passe på lommer, sekk og hva det måtte være. Et lite øyeblikk senket jeg skulderne og ble brutalt påminnet at lommetyvene er overalt.

Kvelden og dagen har vært koselig. Workshop, mye latter, humor, humør, skjønne katter som nå skal brukes hyppig i billedserier fremover. De er sikkert litt lei av «paparazzier«, min venns yndige pellsballer. Katten jeg passer sier derimot » oh mjaooov» og er så kjælen atte. Fineste dagene er de enkle dagene, sammen med mennesker man storkoser seg hos og ilag med.

Og apropos foto, jeg har jo tidligere sagt at det blir mye bilder fremover. Foto kan ikke lenger regnes som et delinnslag, men en integrert og fast delen av nettsidene. Ord som ord eller i form av bilder. Ikke er jeg noen motefotograf, studiofotograf eller proffesjonel fotograf, men en glad amatør med bra kamera.

Canal+ har nok hatt en del å svare for igjennom onsdagen, etter svarte skjermer igår. Det var like svart som innsatsen i Parken. Kompensasjon og unnskyld i mente. Det jeg derimot støtter kanalen i, er at de reagerer ovenfor medier som TV2 og VG som nærmest oppfordrer folk til å stjele og se på et betalprodukt gratis. Hvordan folk kan rettferdiggjøre å stjele fra andre, er for meg en uløst gåte. Moralen i 2011 er døende.

TV 3 og serier som Fristet, Robinson 2011 og Hotel Syden er lavkvalitets-TV. Å spille bevisst på en deltager sin ME-syke mor kontra et programkonsept forteller hvorfor seertallene går rett til bunns. Selv de uansvarlige får nok og setter grenser. Heldigvis. Det er lov til å snu og ingen nekter dere å faktisk lage bra TV. Husk det.

Varm skolemat Kristin. De unge har ikke glemt og nå krever de svar. Det er kun tre dager igjen og mange fronter skjerpes. Det har også vært valgsituasjoner på stands, som grenser til valgfusk. Ikke bra, overhodet ikke bra. Stang inn eller Stang ut. Å bruke stemmen sin er å bry seg. Joda, men valget er allerede tatt det. Bill. merk: hjertevarme politikere søkes, står fortsatt ved lag. Så gjør mine politiske bekymringer.

Å møte elg er ingen spøk, det fikk en jogger erfare for to dager siden. Men en døddrukken elg i et epletre? Jajamen, det får en si. Det er mye en skal se og høre før man mister synet og hørselen tar kvelden for godt. Alt med måte og god Torsdag er hva jeg har å si. Enten man er tobeint eller firbeint.

Skrevet for Torsdag 08. september 2011.

Publisert  08.09.2011, 00:00
Oppdatert 08.09.2011, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.