31.10.2020

Ord-16-09-2011

september 16, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Her og nå. Hurtigruta vs Tour De France 2011. Jeg husker disse artiklene fra i sommer godt. Nå sitter man i vantro og leser om en luksusbåt ved kai i Aalesund som har brent, tatt inn vann og fått sterk slagside.

Mennesker har mistet livet, skadene er store og natten blir nok intens.

MS Nordlys heter båten og igjennom natten kan man nå følge dramaet rundt den. Denne gangen på en så langt mindre koselig måte enn i sommer. Det skrives nå i Dagbladet om 29 ulykker nå de siste fem årene på Hurtigruteflåten. Akkurat nå er det hverken tid for kritikk eller statistikk. I den rekkefølgen eller omvendt.
To er døde og to er alvorlig skadet.

Dette er bare trist og tragisk. Mine tanker går til familiene til ofrene og de skadde, til rederiet og alle rundt Hurtigruta. Hvordan dette kunne skje spør nok mange seg om. Slike ulykker er ikke alltid så enkle å forstå. Nå er det tid for ettertanke og håp om at man i det hele tatt kan berge MS Nordlys.

Publisert  16.09.2011, 00:30
Oppdatert 16.09.2011, 01:10

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.