23.03.2023

Ikke lukk øynene

august 11, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Meninger, Personlig

Er vi i ferd med å miste oss selv? Gir vi blaffen i alt? Jeg velger å være kritisk og rett på sak idag. I et nytt lydklipp stiller jeg noen spørsmål. Dette er noe nytt jeg prøver ut og er litt spent på hva de som måtte lese denne artikkelen synes.

Kom gjerne med dine syspunkter i kommentarfeltet eller kontakt meg.

Hør på lydklippet, vær ærlig med deg selv og bruk gjerne helgen til å tenke på følgende: Hvem er jeg?
Hva vil jeg? Handler alt om meg? Eller bryr jeg meg om andre? Og bør vi ikke snart begynne å ta bedre vare på hverandre? Er det ikke på tide å gjøre noe før samfunnet rett og slett faller fra hverandre?

Ønsker alle en god og fredfylt helg.

Publisert  11.08.2012, 15:30
Oppdatert 11.08.2012, 16:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.