04.03.2024

Å lære av sine feil

august 15, 2012 av  
Kategorisert under Meninger, Personlig

Festtalene er over. Minneseremoniene glemt. Blomstene er visnet. Det er nå man virkelig skal huske på hva som skjedde 22.7.2011. Dagen da Norge ble forandret. Mandag ble kommisjonsrapporten lagt frem. Med det som fulgte med av støy og synsinger.

Har noen kommentarer til dette.

Det er mye man kunne ha skrevet og sagt om nettopp denne saken. Noen tanker har man selvsagt gjort seg, noe er allerede blitt sagt og et nytt lydklipp om dette er nå klart. Hør etter og spør deg selv: hva godt kommer ut av etterpåklokskap? Og husk: om det bare blir med praten så blir det ingen klokskap. Da gjøres den om til tomme ord og dårskap.

Ansvar er et ord som nesten er like mye misbrukt som rasisme. Ansvar er noe man må ta. Alle må det.
Å peke på andre og si at de skal gjøre noe, nytter ikke. Du selv må ta ansvar. Ingen andre. Ikke glem det.

Publisert  15.08.2012, 15:00
Oppdatert 15.08.2012, 15:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.