13.11.2019

Værhår

august 21, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Så skjeggete katten din er da?  Jeg kan vel ha lirt ut av meg noe slikt. Menn har skjegg, kvinner barberer beina sine og kattene har værhår. Modell denne gangen er Gizmo. Og ta en nøye titt på bildet så vil du se noe kuriøst.

Bildet ble foreviget oppe i «Åsen».

Bildet ble tatt med Canon EOS 45DII.

Publisert  21.08.2012, 21:00
Oppdatert 23.08.2012, 00:30

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Værhår”
  1. VampBea sier:

    Gizmo ja.. min lille raring :)

  2. TT sier:

    Giz er en herlig liten rakker.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.