10.04.2021

Syke jeg

januar 21, 2013 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig

Rommet er fylt av røyk. Sigarettrøyk og støy. Klirr. Lyden av glass som dunker mot hverandre. Enda mer støy. De har plutselig mistet hørselen og må skrike for å bli hørt og sett. Markedet lever.

Kultur kalles det.

Duebæsj eller oversminkede øyevipper er også det. Eventuelt en million treff for litt kos utenfor ekteskapet. Slik er visst også viktig for barn i 2013. Nyskapende, i tiden eller hva nå mennesket idag omtaler sin galskap som. Tidsklemmer, likegyldighet eller manglende evner. Det kan være så mangt. Jeg er syk. Meget syk og deprimert visstnok. Ifølge blant annet en forsker.

Ihvertfall om man skal tro en forsker. Han har sikkert fått betalt. Godt betalt. Mange får det, bare man firer litt på meningene sine. Legger de vekk for en stund. Trykke-ti-trykk. Penger inn på konto. Selvbedraget i boks igjen. Game-set-match. Lendl wins.

Vent litt nå. Stopp en halv! Lendl har forlengst lagt opp og er jeg syk, da er det eventuelt noe man må ta opp med fastlegen. Jeg skal ikke blogge en elv med tårer eller skamme meg fordi jeg ikke drikker alkohol eller gjør narr av ekteskapets sakrament. Å helle i seg gift som alkohol faktisk èr gir ikke noe svar på hvem man er som person.

Fordi jeg tenker selv, ikke følger trendene eller er som alle andre, så er jeg garantert kjemperar, superfarlig, ekstrem og helt sikker like forferdelig som de som har tatt mange uskyldige liv i Algerie. Også lurer du på hvorfor jeg blir uvel av egoismen og alt bare mitt?

Spør meg. Jeg er jo syk! Ifølge deg altså.

Publisert  21.01.2013, 15:30
Oppdatert 21.01.2013, 16:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.