04.12.2020

Det er jo bare moro

juni 30, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Kultur, Meninger

Eller er det virkelig det? Handler russetiden kun om å slippe alle hemninger løs og gå helt bananas? Ukens godbit som er lite kulturinnslag jeg prøver som nysatsning idag, spør seg dette spørsmålet.

Bok 08-06-06-2012

juni 30, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Store hvite, døden på nært hold, de fascinerende skyene og noen små tanker om ting man virkelig drømmer om. Ensjøbyen, weboppdatering og hva enkel glede virkelig kan være. Skal også forklare litt om bakeverkenes fortreffeligheter.

Maiblomsten 2012

juni 26, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Blomster. Mai. Makrofoto. Det er igrunn altfor lenge siden sist jeg tok makrobilder eller i det hele tatt postet det her. Derfor, et helt ferskt bilde. Like nydelig som det Mai måned alltid er. Si det med blomster? Tja, om ikke annet i billedform.

Ukens bilde – Uke 26-2012

juni 26, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Sommer nå, vinter da. Jeg er en av de som på mine eldre dager har lært meg å verdsette våre fire årstider. Det mest sjarmernde er kanskje frosten, himmelfargen, stemningene og atmosfæren. Ukens bilde er en påminnelse om hvor raskt tiden går.

Bok 07-01-06-2012

juni 25, 2012 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Webfiklerier og pågående arbeider. Artister med (eller uten klær), fotomoro, Gojira, gleder og tanker rundt sommeren. The Walking Dead, datatrøbbel som gir kaos og heder versus livets videre gang. Dagens bok sparker igang (sånn sekulært sett) en ny uke.

Når alle reagerer så skjer det noe

juni 24, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig

Media har sine fordeler og iblant kan man glede seg over at ting faktisk skjer med hjelp av nettopp mediene. Igår skrev jeg litt om en mobbesak som jeg ikke engang orket å høre ferdig (fordi den var så ufattelig grov).

De destruktive vi

juni 23, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Meninger

Hvorfor mobber vi? Hvorfor er vi slemme mot hverandre? Hvorfor mishandler vi dyr? Hvor er vi så destruktive og kun fokuserte på våre egne behov? Er vi iferd med å bli så oppslukte av oss selv og materialistiske at det gir et ukontrollert hat og sinne?

Neste side »