28.09.2021

Bildeinfo

august 20, 2008 av  
Kategorisert under Fotografi

Siden jeg begynte med foto sommeren 2008, så har jeg prøvd ut et par forskjellige gallerier. Sant og si så har ingen av dem fungert. Etter litt frem og tilbake så har jeg bestemt meg for å publisere bilder i nåværende weboppsett.

Litt informasjon om hvordan dette fungerer følger.

Oppsett

Galleriløsninger har vært forsøkt og ingen av dem har fungert tilfredsstillende nok. Betalte løsninger er helt uaktuelt. Istedet vil jeg publisere bilder i denne webløsningen da den simpelthen er glimrende og fungerer til alt. Dagens bilde og egne bildeserier vil det jeg holder meg til fremover.

Jeg er norsk og retter meg mot nordiske lesere primært. Men du trenger ikke være norsk eller nordisk for å kunne glede deg over bildene. Tvertimot. Muligheten til å kunne kommentere bildene er  tilstede. Husk dog at det finnes retningslinjer og de må følges.

Eierskapet

Nettsidene drives av meg og alle bildene er egenproduserte. De legges ut i egne bilderammer som er laget for meg. Mitt varemerke. I noen tilfeller kan bilder brukes, men spør om lov først. Viser til opphavsretten som beskytter meg og mitt åndsverk. Dette er bilder og ikke fildeling. Takk.

Fotostæsjet

Bildene har tidligere blitt tatt med Nikon Coolpix L16 eller Canon EOS 1000D. Har også brukt eller testet de følgende kameraer: Nikon Coolpix L14, Canon EOS 300D og Canon EOS 40D. Mitt nåværende kamera er: Canon EOS 45DII som er lagt til i denne voksende og ekslusive listen.

Moderering

Som sagt så er det fritt frem for å komme med kommentarer, ros eller ris. Men la dette være på et saklig nivå og innen anstedighetens grenser. WordPress har sitt eget godkjenningssystem og alle kommentarer blir da sjekket før de slipper igjennom.

Bildestatus

For øyeblikket så er Ukens bilde og bildeserier måten jeg vil publisere mine bilder på. Bildene er fra 2008 og frem til dags dato. Oppdateringer skjer daglig og forskjellige bildeserier blir også å finne på nettsidene. Husk å sjekke Siste nytt eller Status for det aller seneste.

HjemFoto

Kommentarfeltet er lukket.