23.03.2023

Ikke til sengs med Madonna

november 9, 2010 av  
Kategorisert under Moro

Hun purrer, knurrer, freser, slår og stepper på matmors mage i timesvis.  Tommy`s Tanker var idag så heldige å få et ekslusivt intervju med Madonna. Katten altså. Og det var litt av hvert som kom frem under dette merkelige og litt absurde intervjuet.

Heng med, dette blir vilt og utemmet.

Se! Hun snakker!

Mennesket og katten har levd side om side i tusenvis av år. Men det er mye vi ikke vet om menneskets nest beste venn. Hadde du for eksempel hørt om katten som kunne snakke? Undertegnede hadde ihvertfall ikke det. Før møtet med katten Madonna. Man blir tatt imot med masse mjæving, maling og etter litt kos utbryter hun fornøyd: Halla, skjer a?!

Først var jeg sikker på at det var matmoren (VampBea) og svarer forundret: hæ? Joa.. Men så går det opp for meg at det er katten som snakker og det kommer samstemt fra sofakroken: katten vår snakker! Madonna krøller seg på fanget, maler og sier: hihi, menneskene er litt sjokkerte. Har mange hemmeligheter vettu.

TT: Som hva da?
Madonna: Næh, vil ikke si det. Da blir menneskene her sinte på meg. Tror de er litt sure fra før av idag.
TT: Javel, hvorfor det?
Madonna: Jo, altså – jeg kvesset klørene mine litt på veggen og da skriker de nei, nei, nei.

Madonna utdyper det og sier: – jeg får ikke lov til noen ting! Dumminger altså. Jeg har jo også mine behov sier hun og peker mot veggen, verandaen og trærene. Underforstått at hun er frustrert og vifter fornærmet med halen. Og veet du hva?

TT: Nei, hva da?

Til sengs med Madonna? Vel, nei. Ikke akkurat. Foto: VampBea.

Det blir stille lenge. Madonna sovner på fanget og man tenker sitt. Et så smått absurd intervju sålangt.

Jeg er sjefen

Så livner hun til, det tigrede lille sjarmtrollet som kalles Mochi, Madina, Frøken fres og Madonna. Jepp, kjær katt har mange navn. Kanskje like mange som de omtalte ni livene?

Madonna: Men vet du hva menneskemannen? Det eeer noe jeg må fortelle deg assa. Jeg bare reiste meg på to og sa: maaaatmoooor, nå vil jeg ha snaddermat! Samstemt sa matmora min og gamle damen (VBs mor – red anmerk) øøøh i kor og jeg hørte de si: herregud, katta vår snakker! Så bare schmokka jeg til Pusur og Gizmo og stakk ned i gangen.

Nå blir det andre boller her ja. Mihihi. Jeg er jo sjefen vettu. Men mammaen min, Beauty er sterk og får alltid viljen si. Hm, jeg må finne på noe lurt. Kanskje lure hun til å tro at hun er en hund eller fugl! Og pip pip er såå nam. Har du kylling til meg?

Bare meg sjæl

Mon tro hva de tenker nå ja? Hva ville jeg tenkt om man hadde en katt som snakket, banket moren sin og de andre kattene i huset. Mange ville nok konkludert med at man har en katt med personlighet så det holder. Noe VampBea kan underskrive på. Men Madonna liker ikke helt utviklingen i intervjuet og setter klørene sine i låret på undertegnede.

TT: Oh, au!
Madonna: Haha, der fikk jeg oppmerksomheten din ja! Ædda bædda buuuse, du er uten truse!
TT: Hva?
Madonna: Altså, veeeet du hva menneskemannen?
TT: Nei? Men fortell gjerne.

Madonna utbryter fornøyd: – Vil du vite hva de tenker? Mrrrraaaawrrrr. Før hun kontrer med: Døh, erru dust eller?! Vi damene forteller ikke mannfolka hemmelighetene våre vettu. Nei vettu hva ass. Jeg er en katt, men allikevel. Men jeg er bare meg sjæl assa.

Sjalu pus

TT: Hvordan er ditt forhold til de andre i heimen da?
Madonna: Heimen? Er du sånn derre fiskemann fra gokk? (Jeg tror hun mener nordlendinger – red anmerk) Nei, aaaltså. Hm, menneskene er snille og gir meg kos. Men jeg vil ha mer kos, mat og hannpus! Pusur og Gizmo? Njaaa, vet ikke helt jeg. Men de er gode punchingballer da.

TT: Hva? Det er da ikke pent å slå.
Madonna: Nei, men det er veldig moro fordet!

Og plutselig så smeller det. Madonna hopper ned fra fanget, freser og gir Pusur som på det tidspunktet sov en rett høyre før hun skremmer og jager Gizmo ned trappen. Med fanden i blikket hopper hun opp på fanget igjen, ser på meg med uskyldige øyne og sier:

– Jeg måtte bare si ifra, er sjalu vettu. Hrmf! Men atte nå skal jeg soooove og drømme om kjæresten min Nils.

Madonna sier ifra og vil ta herredømmet i heimen. Foto: VampBea.

TT: Nils?
Madonna: ja, dvergkanintypen min. Jeg datet et ekorn før, men han dumpa meg til fordel for en hoggorm!
TT: Hva?
Madonna: Ja, sånn derre ormegreie med sikksakkmønster på ryggen som biter folk i beinet og hveser.
TT: Noe du vil si til leserne før du stikker av?
Madonna: Jaaaaa, les bloggen min. Og send meg snaddermat. Masse snaddermat.

Høflig takker man vertskapet for seansen og setter seg på t-banen hjem. Sånn passe forvirret og tenker: hva var det som egentlig nettopp skjedde? Til sengs med Madonna? Tror ikke det nei.

Publisert  09.11.2010, 15:00
Oppdatert 09.11.2010, 20:00

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

3 tilbakemeldinger til “Ikke til sengs med Madonna”
 1. Artig lesning, snodige katter. De sa alltid når jeg hadde hund at den ble som eieren, det stemte. Hmmm 09.november var ikke det i går? Trodde du var hjemme og snorket i går kveld HeHe

  I’m just wonder.
  Have a nice week sønn

  Klem fra den undrende

 2. TT sier:

  Artige katter og ny liten vri på gang. Er nok dyra som eier eierne sine mer enn det omvendte veien. De bare vet det ikke selv.

  Redigering forekommer alltid i ettertid. La meg tidlig igår vel og merke. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.