01.11.2020

Jeg er sjefen! (2/3)

februar 2, 2011 av  
Kategorisert under Moro

Gamlemor, sjefspus, sjefskatta, gamla eller vakrepusen. Joda Beauty lever opp til sitt navn og er den eldste av VampBeas yndige pelsdotter. Idag dristet man seg til en slags samtale med den eldste av dem alle. En samtale med sin egen spesielle vri.

Hun titter rundt seg, er lettere skeptisk og smetter med ett på fanget.

Matet for hånd

Som liten katt måtte hun mates for hånd og forklarer megetsigende at matmor tok seg av henne, fordi moren var opptatt med helt andre gjøremål. Derfor ble hun matet for hånd de første dagene og månedene av sitt liv. – Jeg er veldig glad i matmor altså. Hun var jo så snill med meg og er det ennå. Sier den eldste av de eldste og legger: – om mammaen min, tja..hva kan jeg si? Hun hadde sex hele tiden. Hun hadde aldri tid til meg.

TT: Aldri tid?
Beauty: Ja, du hører vel hva jeg sier, gjør du ikke?
TT: Joa..
Beauty: Nåh, hva er dette for slags tull?
TT: Jeg bare lurte, for det høres jo litt utrolig ut.

Beauty glaner skeptisk og virker smått irritert. Men med et megetsigende blikk og man kan se at hun tenker før hun sier: – nåvel, det ble da pus ut av meg også.

Beauty som lita pusebebis. Allerede da var hun helskjønn. Foto: VampBea.

TT: men du har vært igjennom mye?
Beauty: Å jada, det har jeg. Har satt pusebarn til verden, blitt plaget av slemme menneskebarn og flyttet mye
TT: det har gjort sitt med deg?
Beauty: Ja, menneskemannen, det har det

Beauty forteller at hun alltid må ha fri bane og er litt skvetten av seg, men sier så videre: – du må ikke ta dette personlig kjære deg, jeg er bare litt på vakt. Det ville vel du og vært om en kjempe ville steine deg? Joda, jeg ser den og stryker den vakre pusen forsiktig over ryggen mens hun maler. Beauty er virkelig noe for seg selv.

Komplisert forhold

Men man drister seg innpå spørsmålet om hva hun synes om unge hannkatter, mas og forhold til de andre kattene i huset. Beauty resonnerer og innrømmer at hun ikke er for overbegeistret for dem og det smeller ut: – datteren min er frekk og disse to hannpusene er jo bare ute etter rompa min absoulutt hele tiden! De er jo guttepuser, kan man vente noe annet?

Harde og klare ord fra kattemunn dette her. Så dukker plutselig Madonna opp og blander seg, gamlemor blir ikke særlig blid og gir datteren en rett høyre så hun seiler bortover bordet, drar med seg matrester og ser på oss med et forundret blikk. De gamle holder sannelig koken.

Men Pusur og Gizmo dukker opp og da blir det hurlumhei med masse fres, murring og ting som går i gulvet. Etter en stund dukker Beauty opp igjen og snerrer: – der ser du menneskemannen, de er noen pøbler!

Del 1
Del 3

Publisert  02.02.2011, 18:00
Oppdatert  06.02.2011, 15:10

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.