01.11.2020

Aspirantpusen (2/3)

juni 8, 2011 av  
Kategorisert under Moro

Han labber avslappet mot deg, maler høyt og lukker øynene. Nærmere bestemt tid for litt kos og oppmerksomhet. Så ser han brydd og sier: øh, intervju? Nei à, gidder ikke det assa. Jeg blogger ikke og sånn.

Etter litt så maler han mer, trekker på det og det kommer lavt: – Ja, okey da!

Delte bord i to

Med fare å tirre opp den hårete Pusur enda mer så drister man seg i spørre Pusur om han er klar over sin egen vekt. Mens den yndige og munnrappe pusen kontrer og svarer: – se på deg sjæl a kula! Svar på tiltale får man si. Med ett så bryter Madonna inn og de begynner å slåss. Murr, purr, fres og glass som fyker veggemellom. To stykk matmødre skriker opp og det komplette kaos er igang.

Nå vil også Beauty og Gizmo være med. Et skikkelig lurveleven før de alle springer i hver sin retning. I fanget har man brus og masse kattehår. Herlig. Oisann! Med en rak høyrepote sendte gamlemor Beauty et stykk Pusur rett i stuegulvet.

En liten stund senere labber et stykke fortumlet Pusur bort og uttrykker: – Så du det! Hu slo meg ned, den gamle dumme hunnpusen! Mishandling minst assa.

TT: men du delte et bord i to?
Pusur: Altså mannen, jeg har klør ikke sant?
TT: Jo jo (her er det kanskje best å holde tåta og la emnet ligge).

Vil bli helt sjef

Med ett er han blid igjen og vil ha kos. Ikke langsint type med andre ord. – Pusur sier at han vil bli helt sjef i heimen og på spørsmål om hvordan han har tenkt at det skal gå til, så smeller det fra han: – Hun er gammel og jeg er ung! Alt i sin tid.

TT: Hva med Madonna?
Pusur: MMmmmmMadonna!
TT: Liker du henne?
Pusur: *slikker seg rundt munnen* Koooooos!
TT: Aha, jeg skjønner

Damenes Jens eller var Pusur Di Casanova? Han er klar for action. Foto: VampBea.

Pusur vil dominere i heimen og har tydeligvis planene klare. Spørsmålet er vel så om de tre andre kattene er like klare for et Pusursk herredømme da. – Nå er jeg jo aspirantpus og kan da vente. Planene er tydeligvis klare.

TT: Men hva synes du om de andre kattene?
Pusur: Gizmo er buddy, hu gamle er bare kjip, for hun banker meg (her snakker han om Beauty).
TT: Hva med Madonna da?
Pusur: Dama mi!
TT: har du godt forhold til menneskene da?
Pusur: Ja, de er snille! Når de ikke tuller med halen min, tråkker på meg eller klipper i pelsen min!

Del I
Del III

Publisert  08.06.2011, 15:00
Oppdatert 08.06.2011, 17:25

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.