01.11.2020

Aspirantpusen (3/3)

juni 8, 2011 av  
Kategorisert under Moro

Han labber avslappet mot deg, maler høyt og lukker øynene. Nærmere bestemt tid for litt kos og oppmerksomhet. Så ser han brydd og sier: øh, intervju? Nei à, gidder ikke det assa. Jeg blogger ikke og sånn.

Etter litt så maler han mer, trekker på det og det kommer lavt: – Ja, okey da!

Liker det enkelt

Pusur ser oppgitt på meg og spør: – erru ikke ferdig snart a? Jada jada, masa. Før man videre forsøker å få en dialog på dette med trivsel og slikt. Man må jo omtrent presse spørsmålene ut av katten som klager og sier tydelig at han ikke vil blogge og dette er eneste gangen han gidder å prate med TT. Enhver mediesky kjendis kjenner seg nok igjen her ja.

TT: Så mat, kos, søvn og leking med Gizmo er din greie.
Pusur: Ja! Og være sjef over alle.
TT: I hele verden?
Pusur: Dyrene da vettu! Erru dum eller?
TT: Nei nei.
Pusur: så still noen intelligente spørsmål da!

Pusur er tydelig lei og labber bort til Gizmo som han leker med og sender blikk. – Jeg liker det enkelt og har det fint assa. Sammen med Gizmo proklamerer de i kor at intervju er så emo og 1990 talls. Men når man forteller dem pent at ingen av dem vet hva emo eller 1990 tallet er, så blir de svar skyldig.

Pusur vet å ta livet med ro. Men for en liggestilling da. Foto: VampBea.

Litt sjalu

Til slutt innrømmer Pusur at han er litt sjalu på kompisen Gizmo og bryter ut med ett: – veit du hva? Assa æh, Gizmo er blitt plukket ut i sånn der mjævrits katalog (her mener han nok H&M)! Men ikke mer enn at han så dytter hodet inntil Gizmo sitt og i kor gauler de. Det nærmer seg visst tid for snaddermat.

TT: Noe du tilslutt vil si?
Pusur: Ja, matmor: ikke klipp pelsen min!
Pusur: Og du menneskemannen, ikke bind halen min!
TT: Noe mer?
Pusur: Jeg blogger ikke, men send meg babes.
TT: Hunnkatter?
Pusur: Altså, mannen..noen ganger er du så…

Og da har Pusur fått nok og labber vekk sammen med lekekompisen akkompangert av latter og to hupuser som plutselig vil ha litt kos. Madonna kupper det hele (igjen) og utbryter høylydt: – veeeeeet du hvaaaaa menneskemannen?

TT: Nei?
Madonna: Ædda bædda buse, du er uten truuuuuse!
TT: Ja ja, hørt det før.

Katter og barn, dem får man høre sannheten fra. Mer om Pusur finnes forøvrig her og et lite billedgalleri kan også sjekkes ut. Helt tilslutt skyter Pusur inn at snaddermat og kos er greit, men ikke intervju eller andre slitsomme greier.

Del I
Dell II

Publisert  08.06.2011, 15:00
Oppdatert 08.06.2011, 17:25

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.