13.08.2020

Splitter ny Canon

januar 25, 2014 av  
Kategorisert under Fotografi

Det er noen timer siden nå og lykken er stor, men fattet. Jeg har fått en splitter ny Canon i hus og har gitt den navnet Grigoriy. Sist noe slikt skjedde var i 2011. Og det er like stort som sist gang.

Men denne gangen er det ikke en slutt og en begynnelse.

Høyere nivå

Hva er forskjellen på sommeren 2011 og en januardag i 2014? Først og fremst at dette er et nytt kamera. Ingen har brukt det før meg. Nyere modell, ny firmware, like godt å holde i hånden og jeg vet at dette vil gjøre at jeg trener mer, anstrenger mer og vil strekke meg etter å ta enda bedre bilder. Dyr, metro, astro, naturen ellers og dagligdagse opplevelser.

Der Maria slapp kan jeg nå fortsette og kan for ordens skyld fortelle at etter en nødvendig «ferie» vil jeg ha et back-up kamera. Skrote eller pensjonere det som virkelig løftet meg? Ikke tale om. Ikke på vilkår. Jeg skal bruke god tid på å bli kjent med mitt nye kamera og et par bilder (testbilder) publiseres i veldig nær fremtid.

Nye tider og krav

Det litt spesielle er jo at dette er litt som å sette tilside noe og begynne på nytt med noe nytt. Samtidig er ikke forskjellene så store allikevel. Frem til idag har jeg hatt litt blandede følelser. Nye tider og nye krav (er nok jeg selv som stiller dem) krever sitt. Ny fotosekk og nye minnekort er også rundt hjørnet. Fotoriggen vokser,
en helt ny bio er skrevet og jeg er forventningsfull. Akkurat som sist.

Drømmen er å kunne ha Grigoriy for hånden neste gang Nordlys kommer over Oslo, når høydeskrekken skal beseires og beseires skal den. Og ikke minst, ta T-banebilder i Stockholm, New York eller i London. Veien dit er satt. Nå er det opp til meg å nå den.

Publisert  25.01.2014, 00:30
Oppdatert 25.01.2014, 01:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.